Allianz Global Corporate & Specialty Nederland benoemd nieuwe Property Manager

Press Release | Maart 1,  2016 | Rotterdam

Allianz Global Corporate & Specialty (AGCS), de industriële en specialistische verzekeraar van de Allianz Group, maakt de benoeming bekend van Victor de Jager als Underwriting Property Manager Nederland.

Hij zal direct rapporteren aan Arthur van Essen, CEO van AGCS Nederland.

Victor de Jager (38) zal Harry Limberger opvolgen, die na een lange carriere bij Allianz van meer dan 20 jaar, aan het eind van het jaar met pensioen zal gaan.

Voor zijn komst bij AGCS heeft Victor de Jager sinds 2008 voor AIG Nederland gewerkt in verschillende functies waaronder Corporate Practice Leader Property en Underwriting Officer Property en sinds 2014 in de rol van Head of Sales. Eerder heeft Victor functies op het gebied van  brandverzekeringen bekleed bij H.W. Assurantiën en Royal & Sun Alliance (nu RSA Insurance Group). Victor de Jager is afgestudeerd in bedrijfskunde.

Bezoek AGCS Nederland

Allianz Global Corporate & Specialty (AGCS) behoort tot de Allianz Group en biedt specifieke en op maat gemaakte verzekeringsproducten voor grote bedrijven aan.  AGCS biedt ook verzekeringsoplossingen en risk consultancy aan op elk gebied van specialty, alternative risk transfer tot corporate business: Marine, Aviation (incl. Space), Energy, Engineering, Financial Lines (incl. D&O), Liability en Property en internationale verzekeringsprogramma’s.

Wereldwijd heeft AGCS kantoren in 34 landen en opereert in meer dan 210 landen via het Allianz netwerk en hun partners. Met bijna 4.700 werknemers van 70 verschillende nationaliteiten, biedt AGCS verzekeringsoplossingen voor meer dan de helft van alle Fortune Global 500 ondernemingen met een jaarlijks premievolume van € 7.4 miljard wereldwijd.

AGCS heeft een AA status van Standard & Poor’s en een A+ status van A.M.Best.

Zoals met alle inhoud gepubliceerd op deze site, zijn deze verklaringen onderworpen aan onze Forward Looking Statement disclaimer:
Sign up to e-update
Allianz operates as an international insurer on almost every continent. Find Allianz in your own country/region.
With the Allianz network AGCS provides services in over 200 countries and territories.