Allianz Global Corporate & Specialty versterkt zijn activiteiten rond Environmental Impairment Liability

Press Release | Mei 5, 2017 | Antwerpen
Lire en français

Om tegemoet te komen aan de toenemende vraag van hun klanten en de significante toename in grote schades rond milieuaansprakelijkheid, heeft Allianz Global Corporate & Specialty (AGCS) 2 nieuwe experten in milieurisico’s gerekruteerd voor zijn Mediterrane regio.

Nicolas Dzubanowski, 30 jaar, is aangesteld als Environmental Impairment Liability Underwriter bij AGCS Frankrijk vanaf 2 mei. Hij zal rechtstreeks rapporteren aan Marine Ress, Head of Liability Underwriting France. Voor hij bij AGCS aan de slag ging, was Nicolas Dzubanowski Environmental Risks Expert Underwriter bij AXA Frankrijk. Hij is in het bezit van een diploma milieuwetenschappen en een bachelor in chemie, specialisatie chemie milieuzorg.

Victor Sanchez, 39 jaar, werkt vanaf 6 april bij Allianz Risk Consulting (ARC) team in Spanje als Senior Risk Consultant EIL. Hij rapporteert aan Rafael Rioboo, Team Leader ARC Spain. Victor Sanchez heeft 16 jaar ervaring in milieu gerelateerde onderwerpen. Meest recent is zijn ervaring als EHS Senior Consultant bij Environmental Resources Management Mexico. Hij heeft een diploma milieuwetenschappen aan de Universiteit van Madrid.

In april hebben Dámaso Alvarez Peña (Head of EIL, Mediterranean region) en Arthur Lu (Global Head EIL) de AGCS EIL verzekering voorgesteld aan de Spaanse markt. De EIL verzekering van AGCS biedt bedrijven de expertise om adequaat en snel te reageren op een incident en zo schade aan de reputatie te limiteren en de termijn van schoonmaakkosten te verkorten. Gelijkaardige evenementen worden zeer binnenkort gepland voor Frankrijk en de andere landen van de Mediterrane regio (waaronder België).

Patrick Thiels, CEO van AGCS voor de Mediterrane regio (Frankrijk, Italië, Spanje, Portugal, Benelux, Griekenland, Cyprus, Malta en Maghreb) voegt toe: “Milieu aansprakelijkheid kan een grote kost betekenen en lang aanslepen. Aangezien een traditionele aansprakelijkheidsdekking een milieu incident niet zou dekken, heeft AGCS een gespecialiseerde dekking ontworpen om tegemoet te komen aan dit unieke risico en breidt hierom nu zijn Mediterrane EIL team uit om onze klanten beter te ondersteunen, zowel in onderschrijving als risk consulting. Buiten onze verantwoordelijkheid als verzekeraar, nemen wij onze verantwoordelijkheid in milieu zeer serieus en daarom is onze polis zo ontworpen om de opmaak- en restauratie kosten te dekken.”

Bezoek AGCS België

Allianz Global Corporate & Specialty (AGCS) behoort tot de Allianz Group en biedt specifieke en op maat gemaakte verzekeringsproducten voor grote bedrijven aan.  AGCS biedt ook verzekeringsoplossingen en risk consultancy aan op elk gebied van specialty, alternative risk transfer tot corporate business: Marine, Aviation (incl. Space), Energy, Engineering, Financial Lines (incl. D&O), Liability en Property en internationale verzekeringsprogramma’s.

Wereldwijd heeft AGCS kantoren in 34 landen en opereert in meer dan 210 landen via het Allianz netwerk en hun partners. Met bijna 4.700 werknemers van 70 verschillende nationaliteiten, biedt AGCS verzekeringsoplossingen voor meer dan de helft van alle Fortune Global 500 ondernemingen met een jaarlijks premievolume van € 7.4 miljard wereldwijd.

AGCS heeft een AA status van Standard & Poor’s en een A+ status van A.M.Best.

Zoals met alle inhoud gepubliceerd op deze site, zijn deze verklaringen onderworpen aan onze Forward Looking Statement disclaimer:
Sign up to e-update
Allianz operates as an international insurer on almost every continent. Find Allianz in your own country/region.
With the Allianz network AGCS provides services in over 200 countries and territories.